Beni Asla Bırakma ~ Never Let Me Go (2010)

Şu sıra izlediği filmlerin en değişiği, konu yönünden yavaş ilerliyor olsa da çoğu sahneleri derinden etkiliyor. Türünün dram oluşuyla tamamen hakkını vermiş Beni asla bırakma" aynı yatılı okulda büyüyen Ruth, Kathy ve Tommy arasıda geçen bir aşk üçgeni filmi. Ama üçü de sıradan insanlardan değil. Ömürleri en iyi ihtimalle 30 yılla sınırlı. Çünkü ana karakterler, zamanı geldiğinde organlarını bağışlamaları için üretilmiş insan klonları. Çektiği kliplerle haklı bir ün edinen Mark Romanek'in yönettiği "Beni Asla Bırakma / Never Let Me Go", Kazuo Ishiguro'nun 2005'te yayımlanan aynı adlı romanının sinema uyarlaması. Başrollerinde Carey Mulligan, Andrew Garfield ve Keira Knightley'i izlediğimiz filmin, genç yıldız ve yıldız adaylarından oluşan bir kadrosu var.
Romanek, filminde hem karakterlerinin özel durumundan kaynaklanan bilimkurgu öğlerinin hikayesine eklemeyi hem de karakterler arasındaki romantizmi sürdürmeyi başarıyor.

0 yorum gönderilmiş.:

Yorum Gönder

E-posta Abone

En son haberler / etkinlik ilanlarına anlık ulaşmak için haber bültenine kayıt olun.

Copyright © 2011 HALİyLe, İçeriği alıp, değiştirip, yayınlayıp ve daha güzelini yazıp linkleyip kapak edin! Zerre gocunup, kıskanmaz ツ