Yeni Arayüze Geçiş Süreci


Uzun süredir sesi soluğu çıkmaz bir mekâna döndü haliyle site yöneticinin kafa ayarları. Birkaç kez tekrar hızını alıp, siteyi daha fazla güncellemek istese de kendi çeşitli uğraşlar bir türlü buna fırsat bulamayıp bulduklarında da yazmaya isteksizlik! Tabi o sıralar site için yeni bir arayüz arayışında da bulunur, yeni temaları deneyip Türkçeleştirme vs uğraşları ve bu durum fazlasıyla başını ağrıtacak duruma getirir. Sonuç aynı arayüzde kalmaya karar verse de sonunu getirir. Aslındaki yeni arayüze geçme sebebi anasayfayı daha göz alıcı ve parçalı, tekil yazıları daha sade ve okunaklı kılmayı ve yazıları kategorize etmeyi amaçmamıştır.
Neyse belki önümüzdeki günlerde, şuan ki arayüzün kafasında yerleşmeyip tekrardan yeni arayüz düzenlemesi macerasına girmesi olabileceği için sitede kimi olağan hatalarla karşılaşılabilir ve bunun için anlayışınıza sığınıyor.

Haliyle Blogspot Şablonu Eski Görüntüsü

Bu arada ziyaretçilerin yeni arayüz/işleyişi hakkında görüş ve önerilerini önemsiyor.

0 yorum gönderilmiş.:

Yorum Gönder

E-posta Abone

En son haberler / etkinlik ilanlarına anlık ulaşmak için haber bültenine kayıt olun.

Copyright © 2011 HALİyLe, İçeriği alıp, değiştirip, yayınlayıp ve daha güzelini yazıp linkleyip kapak edin! Zerre gocunup, kıskanmaz ツ