Kadın Hemcinslerinden İltifat Alabilmek İçin

0 yorum gönderilmiş.
 Gazetenin son sayfasının Dış Haberler Servisinin eklediği bilgi açıkçası şaşırtmadı. Sırf bu yüzden anket düzenlemiş İngiltere'de bir kozmetik şirketi. Bunun için yaşları 18 ile 30 arasındaki 2bin üzerinde  kadın sorulmuş. Yapılan araştırmaya göre her 3 kadından 2si bu tezi çürütmüş. Konu aynanın karşısında geçiren kadınların erkekler için süslendiği.. Değil tabi ki. Hemcinslerinden iltifat alabilmek için süsleniyorlarmış.
 Bilirdim önce kendileri için sonra sonra arkadaş çevresinde bayanlar sonra da sevdiği erkeğe kendini beğendirmek için süslenirler. Siz ne düşünüyorsunuz?

Konser Alanındaki Karakterler

0 yorum gönderilmiş.
Konsere gittiğinizde eminim siz de karşılaştığınız  çeşitli tarz izleyicilerin hakkında aklınızdan düşünceler geçirmişsindir. Listelemek gerekirsek;
 Önden izleyici: Büyük ihtimal ya hayrandır ya davetli ya da basın mensubu. Ön sırada bulunmanız bir sorumluğu vardır üzerilerinde. Sanatçıya en doğru tepkiyi vermek, konseri baştan sonra kesintisiz takip etmeyi bizzat görev olarak üstlenmiştir. Hemen anlaşılır öndekinin davetli mi yoksa hayran mı olduğu.
 Grubuyla ortalardan izleyici: Kendi aralarında sürekli "Şu nerede?, Şu geldi mi?" muhabbeti geçer aralarında. Devamlı telefonlar çalışır, birileri içecek almaya ya da wcye gider gelir, etrafta huzur kalmaz. Konserin yarısı gereksiz yere harcayıp tüketilir.
 Görevli hayran: Sanatçının en büyük hayranıdır, yakından tanımak için gönüllü olur, sahne arasında bekler. Orada bulunarak yavaş yavaş sindire sindire farklı bir hazda izlediğini düşünse de seyirci gibi keyif alamaz.
 Şarkıların sözlerini ezbere bilen hiperaktif hayran: Konser alanında her an karşınıza çıkabilir. Onu zıplamasından, ayağınıza basmasından, dirsek atmasında, üzerinize içecek dökmesinden vs sinir bozucu davranışlarından tanırsınız. Kızılacak durum yok. Sayıları hızla azalan sözleri ezbere bilen hayran, korunması gereken bir türdür!
 Hiperaktif hayrana sinir olan hayran: Hareketsiz ve tepkisiz gibidir. Çoğunlukla hiperaktif hayranın arkasında ve önünde olabilirler. Kendilerini esas hayran olarak görüp " kimse bilmiyorken ben dinliyordum, şimdi herkes rol çalıyor" diye düşünür. Düşünün maçta sürekli bağırıp her pozisyonda yorum yapan izleyiciyle ile hiç konuşmadan olaya kilitlenen fanatik arasındaki farkı. Onun gibi birşey.
 +1: Normal şartlarda alakasız bir tiptir. Konsere de isteksiz gelmiştir. Sürekli sağa sola bakınır ses yüksek gelir, insan tiplerinden rahatsız olur ya da herhangi bir şeyi mana edip oradan uzaklaşır. Nankördür. Elinde olanın değerini bilmez. Bilinçli olanları da vardır elbet.

E-posta Abone

En son haberler / etkinlik ilanlarına anlık ulaşmak için haber bültenine kayıt olun.

Copyright © 2011 HALİyLe, İçeriği alıp, değiştirip, yayınlayıp ve daha güzelini yazıp linkleyip kapak edin! Zerre gocunup, kıskanmaz ツ